top of page
IMG_20210517_113730.jpeg

Leasing & verzekering

Verzekering

Als je glasbreuk verzekerd bent zal de herstelling of de vervanging van je autoruit je als bestuurder niets kosten. Autoglass Clinic en haar netwerk van glasherstellers is erkend hersteller voor de verzekeringsmaatschappijen en handelt immers alles rechtstreeks af met de verzekeringsmaatschappij, ongeacht dewelke.

Leasing

Autoglass Clinic geniet al jarenlang het vertrouwen van de leasingmaatschappijen. Voor jou als bestuurder van een leasingwagen betekent dit dat je in alle comfort van onze premium service gebruik kan maken.

Wat houdt de Autoglass Clinic service in:

  • 24/7 service

  • Rechtstreekse afhandeling met de maatschappij

  • Assistentie in het buitenland

  • Mobiele interventies mogelijk, thuis of op het werk

  • Netwerk van Service Centers verspreid over heel België

  • Onze Service Centers zijn uitgerust met WIFI en koffie zodat je in alle comfort kan verder werken en wachten op jouw wagen.

 

Na een ruime bevraging van leasingbestuurders behalen wij een klantentevredenheidscore van 95%! Ben je fleetmanager van een (nationale) vloot, dan maken we graag een voorstel op maat. Kijk hier voor meer informatie over de diensten die we aanbieden.

IMG_20210517_113757.jpeg

Wij komen ook naar je toe!

Geraak je niet tot in één van onze service centers? Geen probleem, we maken het je graag gemakkelijk. Onze mobiele dienst voor herstellingen en vervangingen komt bij jou aan huis, op kantoor of op de werf. Zo verlies je geen tijd.

bottom of page