top of page
foto_vervangen_voorruit.jpg

Herstellingen

Of het nu om een voorruit, zijruit, achterruit of koplamp gaat, Glasrepair staat steeds paraat. Ontdek hier al onze diensten.

unnamed-1.jpg

Sterretje*

Herstellen van de sterretjes in je voorruit is een heel pak goedkoper dan het vervangen van de ruit. Een herstelling duurt ongeveer een half uurtje, en Autoglass Clinic helpt je hierbij waar je wil.

Glasbreukverzekerd of een leasingwagen? We maken het je graag gemakkelijk en handelen alles rechtstreeks met je verzekerings- of leasingmaatschappij af. Bij elke herstelling kan je vertrouwen op de levenslange garantie die Autoglass Clinic verzekert.

Prijzen vanaf €60 excl.btw

pare-brise.jpg

Voorruit vervangen

Of het nu om een voorruit, zijruit of achterruit gaat, Autoglass Clinic staat steeds paraat.

Als repareren niet meer mogelijk is, vervangen wij uw autoruiten door nieuwe van originele kwaliteit, snel en vakkundig! Plaatsing bij u thuis mogelijk

(regio Antwerpen-Waasland)

 

Vraag nu offerte aan!

Shoot-14-Koplampen-herstellen-_web.jpg

Herstellen koplamp

Veel voertuigen hebben last van vergeelde of matte koplampen als gevolg van UV straling. Daarnaast hebben koplampen ook te lijden onder algemene slijtage. Dit heeft invloed op het uiterlijk van het voertuig, de inruilwaarde en bovenal op de veiligheid!

 

Wij herstellen de helderheid van koplampen tegen een fractie van de kostprijs van vervanging.

 

Prijzen vanaf €90 excl. btw

IMG_20180212_151757819[1].jpg

Krassen verwijderen

Schade opgelopen na een versleten ruitenwisser? Na het afkrabben van ijs tijdens de winterperiode? Wij herstellen uw autoruiten onzichtbaar en betaalbaar!

 

Prijzen vanaf €135 excl. btw

IMG_20210517_113757.jpeg

Wij komen ook naar je toe!

Geraak je niet tot in één van onze service centers? Geen probleem, we maken het je graag gemakkelijk. Onze mobiele dienst voor herstellingen en vervangingen komt bij jou aan huis, op kantoor of op de werf. Zo verlies je geen tijd.

bottom of page